Bästa Canada Goose jackorna i budgetskiktet
Canada Goose Yukon Bomber (Herr)
1568
Canada Goose Yukon Bomber (Herr)
4,549:-
Köp nu
Under 5,500:-
Bästa Canada Goose jackorna i mellanskiktet
Canada Goose Expedition Parka (Herr)
122
Canada Goose Expedition Parka (Herr)
5,775:-
Köp nu
Under 6,500:-
Canada Goose jackor

Canada goose jacka pris

Den kanadensiska jacktillverkaren Canada goose är känd för sin höga kvalitet. Att satsa på en jacka med märket Canada goose är alltid ett mycket klokt val. För hög kvalitet blir aldrig omodern.

Hur mycket kostar då en jacka från Canada goose? Ja, priset beror på en rad olika faktorer. Canada goose har ett mycket stort utbud av modeller för både män, kvinnor och barn.

Om man exempelvis tar de mer exklusiva parkasmodellerna kan dessa betinga ett pris på omkring 12 000 kronor. Men det går också att få tag på parkas från Canada goose som har ett pris på omkring 4 000 kronor.

Viktigt att tänka på i sammanhanget är att priset varierar relativt mycket beroende på var du handlar. I regel är det billigast ifall du handlar din Canada goosejacka på nätet. Välj dock inte första bästa butik du hittar. Ta dig istället tid att jämföra priset mellan flera olika återförsäljare.

Outletmarknaden när det gäller jackor från Canada goose är också mycket bra. Och genom att fynda din Canada goosejacka på en outlet så kan du endast behöva betala halva priset mot vad du skulle ha gjort i en vanlig butik.

Satsar du på en jacka från Canada goose så kan du vara säker på att den håller över tid. Och du behöver aldrig mer tänka på att kan komma att frysa när du ska bege dig ut på en vinterpromenad.

Canada Goose jackor

Canadian goose är ett märke som är synonymt med kvalitet. Det kanadensiska företaget tillverkar jackor, som står emot även den tuffaste kylan. Och satsar man på en jacka av hög kvalitet, så satsar man också på mode som håller. En jacka av märket Canadian goose blir aldrig passé.

Läs mer

Köpa Canada Goose jackor

Vill du hitta ett bra pris på en Canada goosejacka? Då ska du kolla på nätet. Det finns mängder av webbutiker som säljer Canada goosejeackor till ett pris bra mycket lägre än det i en vanlig butik.

Läs mer